Des de molt jove compagino la formació artística i els estudis d’interpretació i veu amb la dedicació professional i el descobriment d’un ofici que abraço des de diferents repertoris.

 

Amb 15 anys m’inicio com a locutora de ràdio i amb el temps em formo com a periodista i comunicadora. Escric articles a la premsa i dirigeixo i presento programes de ràdio d’actualitat i entrevistes, al meu pas per diferents emissores. (Ràdio 4 i Ràdio 5 de RNE, Catalunya Ràdio, Cadena 13, Antena 3 Radio, M80)

 

Amb 20 anys debuto a Televisió de Catalunya com a presentadora de programes informatius, musicals i culturals. La meva vinculació amb la cadena em converteix en col·laboradora habitual de propostes d’entreteniment i actualitat i també treballo en altres projectes per diversos mitjans. (La Xarxa de Televisions Locals, El Punt TV)

 

Al llarg de la meva carrera com actriu protagonitzo personatges de ficció a sèries dramàtiques de TV3 (Laberint d’ombres, Temps de Silenci, El Cor de la Ciutat). Formo part de diverses companyies de teatre com Comediants i recorro amb tot tipus de propostes escèniques i espectacles els teatres de territori nacional i internacional.

 

Paral·lelament aplico la veu a la locució publicitària i el doblatge de tota mena de projectes audiovisuals, destacant com a veu en off d’una extensa llista de programes de televisió i documentals. Treballo de manera ininterrompuda com a locutora professional i online fins a l’actualitat.

 

Com a intèrpret i rapsoda participo en nombroses lectures dramàtiques i recitals de poesia. Els escenaris em converteixen també en presentadora i mestra de cerimònies de tot tipus d’esdeveniments: presentacions culturals, lliuraments de premis, festivals de cinema, literatura i música, gales televisades i actes institucionals.

 

Amb un profund coneixement de l’ofici, el domini de l’escena i les diferents habilitats comunicatives adquirides davant del públic, la càmera i el micròfon, dedico part del meu temps a la formació i a la difusió de projectes artístics i culturals. Continuo aprenent, sumant hores de vol i compartint la meva experiència amb la creació espais d’aprenentatge i suport, impartint tallers com a entrenadora teatral i sessions de suport en comunicació i oratòria.

 

Qui diu que es tracta de fer el camí ràpid? Una de les meves premisses: No fer mai el camí curt.