ACTRIU I COMUNICADORA

 

Teatre · Ràdio i Televisió · Esdeveniments · Premsa i media.

Un potent vincle amb el micròfon, una relació intensa amb la càmera i moltes taules als escenaris de teatres, platós i auditoris. Un viatge entre bambolines i camerinos per aprendre l’art d’explicar històries i crear personatges a través del ritual del cos, el pensament, l’espai, la veu i el joc dels sentits i la imaginació. La manifestació d’una inquietud que explora amb curiositat a la recerca del sentit del llenguatge.

MESTRA DE CERIMÒNIES

 

L’art de la paraula depèn de tota la nostra potència sensitiva

 

Amb carisma, seguretat i presència escènica connecta amb tot tipus d’audiències. Domina l’art de la paraula, l’espai i el ritme gràcies a una visió global de l’ofici. Amb la percepció i l’escolta activades condueix amb talent i fluïdesa tot tipus d’esdeveniments: Actes corporatius, institucionals i commemoratius. Gales televisives, lliuraments de premis i festivals de cinema i música. Presentacions literàries, de productes i projectes culturals.

Busques una presentadora d’esdeveniments amb experiència?

ENTREVISTES

 

Una de les activitats que desperten més el meu interès és descobrir i conèixer  les múltiples formes d’expressió artística entre els éssers humans. Amb els anys, a la ràdio, la premsa i la televisió he mantingut interessants converses amb artistes i protagonistes de l’actualitat i la cultura que m’han ajudat a endinsar-me en un dels gèneres més apassionants: l’entrevista.

 

Les meves converses per la Revista Esguard