Amb D de Dona

Cicle Grans Mestres

Teatre Fortuny

Reus

Un espectacle multidisciplinari a càrrec de sis artistes a l’escenari que donen veu i ànima a personatges femenins de la dramatúrgia universal.

Una visió descarada, desacomplexada i poderosa dels millor sol·liloquis teatrals dels nostres temps. Un clam al reconeixement de la dona com a motor indiscutible de la història i del món.

Amb les actrius Àngels Gonyalons, Soraya Ávila i Txe Arana, acompanyades de la música i veu de Maria Jacobs amb guitarra i piano.

Francesc Cerro-Ferran, director de l’espectacle, selecciona i adapta els textos de diverses dramaturgues com Caryl Churchill, Sarah Kane, Charlene James, Linden Wilkinson o actrius com Deborah Mailman i peces de les veus masculines que han reivindicat l’empoderament de la dona al llarg dels anys, autors com David Hare, Sam Shepard, Alan Ayckbourn, Ariel Dorfman, Martin Crimp o Andrew Bovell.

Amb D de Dona, és un recital amb projeccions audiovisuals d’Ivó Vinuesa que il·lustren dones valentes que expressen amb cruesa i valor les seves emocions i fan explotar en mil bocins les regles del joc.

TN TV3

https://youtu.be/qrs7zX6LMkI

Canal Reus

https://youtu.be/0I_nv-bR1iI

 

Txe Arana
txearana@txearana.net